vrijdag 15 augustus 2008

Luxe genieten op hoog niveau

Wie droomt over een luxueuze vakantie, denkt al snel aan een cruise in de caribbean of een luxueuze villa met op zijn minst een eigen zwembad. Sinds kort kan aan dit rijtje een cruise met een Zeppelin worden toevoegd.

Het Haagse bedrijf Aerwin Technologies biedt als eerste ter wereld een luxe tocht met een Zeppelin aan. De eerste gasten vertrekken op 26 augustus vanuit Engeland en zweven over Frankrijk, Belgiƫ en Nederland waar de reis op 29 augustus eindigt. Deze bijzondere tocht is waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd met een ticketprijs van 6.500 euro.

Een unieke ervaring
In de Zeppelin kunnen tien kapitaalkrachtige mensen mee. De eerste vlucht is al uitverkocht. "Het is niet als vliegen in een vliegtuig, het is een unieke ervaring. Het gaat er met de Zeppelin niet om dat je van A naar B vliegt, maar hoe je de reis ervaart", volgens Aerwin woordvoerder Erwin Krijger. De passagiers worden uitgebreid in de watten gelegd. Ze lunchen in het Franse Calais midden in een korenveld met op de achtergrond muziek van een strijkorkest. De reizigers vliegen ongeveer vier uur per dag en overnachten in de verschillende landen in luxe hotels.

Meer info: Reiskrant, Aerwin.nl en Zeppelinvlucht.nl